Wie ben ik

Hallo ik ben Petri Snoeck. Ik ben afgestudeerd in 1990 te Leiden. Na mijn afstuderen ben ik in een algemeen ziekenhuis,  afdelingen: KNO, keel- neus en oor, Neurologie en Kaakchirurgie, gaan werken. Tevens werkte ik ook in een verpleeghuis.
Voordat ik logopedie ging studeren heb ik een aantal jaren aan het conservatorium klassieke zang gestudeerd. Logopedie was een logisch gevolg voor mij omdat ik meer wilde weten van de stem, adem en houding.
Ik heb het gehele logopedie vak doorlopen met al zijn veelzijdigheid. Ik ben nu 28 jaar met veel plezier logopedist. Ik heb lesgegeven, stemtrainingen gegeven en in ziekenhuis, verpleeghuizen, conservatorium en verschillende praktijken gewerkt. Sinds 15 jaar heb ik een eigen praktijk binnen een multidisciplinair team van oa Kinder- fysiotherapeuten. Waar ik nauw mee samenwerk.

Tevens ben ik Buteyko specialist ( VBT- therapeuten) geworden.

Dit houdt in dat ik klachten gerelateerd aan astma,  chronische bronchitis, alle vormen van allergie bv hooikoorts, chronische neusverstopping, verstopte neus, hoge /lage bloeddruk, Stress en spanning, hyperventilatie, vermoeidheid, slaapapneu, snurken, COPD o.a. lichte longemfyseem, chronisch hoesten en stem problematiek bij volwassenen en kinderen behandel.  U kunt mij altijd bellen voor een afspraak of voor meerdere informatie over de Buteyko methode.

T 06-38547394

Ik heb les gehad van Masha Antonissen-Kotousova zij is afgestudeerd in Rusland bij Professor Buteyko. De voornaamste stelling van Professor Buteyko is, dat de oorzaak van veel ziekten een tekort aan koolzuurgas in de longblaasjes is. Dit tekort ontstaat als gevolg van chronische hyperventilatie of met andere woorden "diepe ademhaling".   Een groot aantal chronische aandoeningen van longen, hart en bloedvaten, het hormonale systeem en het zenuwstelsel wordt als symptomen van een ziekte genoemd, te diepe ademhaling. Als de ademhaling tot de norm wordt verminderd, verdwijnen deze ziekten. Meer informatie kunt u ook vinden op de site van Masha Antonissen-Kotousova en op de site van de Vereniging van Buteyko Therapeuten (VBT)

http://www.buteyko.nl/

http://www.buteyko-methode.eu/ 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, de NVLF  en een kwaliteits geregistreerde logopedist bij het Kwaliteitsregister Paramedici en geregistreerd  door de Stichting KwaliteitsRegister Paramedische Beroepen. Artikel 34 van de wet BIG.

 
 
 
Afspraak maken